1e autospuiter Bouwschadeherstel België gezocht

Bouwschadeherstel is marktleider op het gebied van schadeherstel in de Bouw.

Wij zijn dringend op zoek naar autospuiters, leerlingen en 1e  autospuiter. Wij verwachten dat je een vakman in hart en nieren bent, voor het uitdeuken van kleine schades draai jij je handen niet om.

Heb je zin in een nieuwe uitdaging, ben je in het bezit van een rijbewijs B en ben je enthousiast?. Dan is Bouwschadeherstel België op zoek naar jou.

Jij vind het een uitdaging om door heel België schades te herstellen in de bouw, maar ook voor verzekering- maatschappijen.

Bouwschadeherstel is  in België en Nederland de grootste op het gebied van het herstellen van bouwschades. Wij zijn de expert op het gebied van schadeherstel  aan , deuren, kozijnen, gevelbeplating, en vliesgevels. Buiten het herstellen van deukjes en krasjes en het op locatie maken van kleur, spuit jij de kozijnen, deuren en gevelbeplating weer in de oorspronkelijke kleur.

1e autospuiter Bouwschadeherstel België gezocht

Een eerste autospuiter binnen Bouwschadeherstel België werkt zelfstandig door heel België. Jij bent onze vertegenwoordiger tijdens je werk.

Ben jij geïnteresseerd in deze leuke uitdagende baan, jij heb geen 9 tot 5 mentaliteit, neem contact op met ons kantoor of stuur een mail met je cv naar  info@bouwschadeherstel.be