Bouwschadeherstel member Bouwschadelijn

Bouwschadeherstel België  Bouwschadelijn

Bouwschadeherstel België Bouwschadelijn 06-20202020

Bouwschadeherstel België is geselecteerd tot officieel dealer van het  dealer netwerk van Bouwschadelijn 06-20202020 uit Nederland. Bouwschadeherstel België is als enige partij geselecteerd voor de Belgische markt.

Bouwschadelijn (0031 -6-20202020 is als de wegenwacht bij alle Bouwschades. De expertise waarover Bouwschadeherstel België beschikt was doorslaggevend voor Bouwschadelijn.

Alvorens Bouwschadeherstel België werd toegelaten tot het dealernetwerk  van Bouwschadelijn volgde veel introductie gesprekken. Bouwschadelijn bezocht onze directie en bezocht vijf  recente referentie projecten, ook controleerde zij de financiële goedheid van het bedrijf.

Bouwschadeherstel België is sinds december 2017 officieel dealer voor België.

Bouwschadeherstel België is tevens VCA gecertificeerd. Ook de medewerkers zijn beoordeeld als ook het  Up to Date wagenpark en de algemene / garantie voorwaarden.

Doelstelling van Bouwschadelijn 06-20202020 is het opbouwen van een landelijk netwerk van uitsluitend gekwalificeerde schadeherstelbedrijven. Deze kunnen elkaar in elke regio versterken en accuraat kunnen inspelen op de schadeherstel vraag van de bouw.

Bouwschadeherstel België profiteert tevens van de landelijke sales en marketing- activiteitenplan. Daardoor zijn wij van mening zijn dat de combinatie van de uitbreiding van onze diensten portefeuille een positieve invloed zal hebben op de resultaten van ons bedrijf.

Diensten van Bouwschadelijn zijn o.a.:

VLIESGEVEL HERSTEL 

KOZIJNHERSTEL

GEVELSCHADE HERSTEL

FILIFORME CORROSIE HERSTEL

COMPOSIET GEVELSCHADEHERSTEL

OVERSPUITEN VAN KOZIJNEN

HPL REPARATIES

LIFT DEUREN POLIJSTEN

OVERSPUITEN VAN STALEN EN ALUMINIUM GEVEL BEPLATING

VLOER REPARATIES

KUNSTSTOF REPARATIES

Deze veelzijdigheid van kwaliteitsdiensten is voor Bouwschade België een grote uitdaging. Bouwschadeherstel België, is door het lidmaatschap van http://www.bouwschadelijn.nl   in staat een volledig service pack aan onze relaties aan te bieden waardoor onze dienstverlening nog beter wordt.

Voordeel voor onze relaties is dat de complete uitvoering van projecten in een hand liggen, uitvoering, inspectie, kwaliteit beheersing en facturatie, moesten wij tot voor kort sommige relaties teleurstellen bij technische vraagstukken welke niet binnen ons specialisme vielen, daar hebben wij nu een kwalitatief antwoord op.

Bouwschadeherstel België voert voor Bouwschadelijn 06-20202020 dagelijks opdrachten, dit naar tevredenheid van alle betrokken partijen!

Heeft u vragen ober de Bouwschadelijn 06-20202020, neemt u dan even contact met ons op of kijk op de site http://www.bouwschadelijn.nl Mail sturen kan ook naar info@bouwschadelijn.nl

Team Bouwschadeherstel België.