Vrijwilligersprijs 2017 High Five Foundation

Uit vijf genomineerde organisaties heeft de jury de High Five Foundation. Aan het winnen van de prijs zit een geldbedrag van € 2000,00. Natuurlijk is het geld belangrijk voor de stichting, maar zeker zo belangrijk is de eer welke hieraan verbonden is.

Vrijwilligersprijs 2017 High Five Foundation

De eer gaat met name uit naar de ruim 100 vrijwilligers welke zich bij elk project inzetten voor de stichting. Ook voor de donateurs welke zich inzetten voor de stichting betekend dit een bekroning.

Vrijwilligersprijs 2017 High Five Foundation
View image on Twitter

Recent nam de stichting nog  160 kinderen mee naar de Efteling en er worden regelmatig dagen georganiseerd waarop kinderen een complete-make over krijgen.

Hoofdprijs

De drie prijswinnaars worden voorgedragen voor de landelijke vrijwilligersprijzen. In de categorie ‘lokaal’ wordt op 2 februari 2018 een hoofdprijs van 5000 euro uitgereikt.

Hoe tros zijn wij als Ambassadeur van deze prachtige foundation en dat wij met het team van Bouwschadeherstel hier onze bijdrage aan mogen leveren.

Wij steunen de foundation niet alleen financieel, maar vervullen ook met een team de rol als vrijwilliger tijdens evenementen. Dit zijn voor ons altijd kippenvel momenten en zijn wij altijd blij na afloop dat wij ons steentje hebben kunnen bijdragen aan blije gezichten.

Vrijwilligersprijs 2017 High Five Foundation

Wilt u ons helpen kinderen te helpen, kijk dan even op de website info@highfivefoundation.nl