Gevelschadeherstel Zoersel Bouwschadeherstel België

De monteurs van Bouwschadeherstel hebben in opdracht van een Belgische opdrachtgever schades hersteld aan een bedrijfspand.

In deze zaak betrof het herstel aan sandwich gevelbeplating in de ral kleuren 7016 en ral 9006.

Nadat de monteurs van Bouwschadeherstel België eerst de deuken en krassen in de panelen hadden hersteld hebben zij de juiste kleur met gebruik van de eigen mengmachines waarover alle voertuigen beschikken op de werf zelf gemengd tot het gewenste resultaat.

Vervolgens heeft men de herstelde schades in het werk gespoten in een gelijke kleur als de aangrenzende panelen.

Gevelschadeherstel Zoersel Bouwschadeherstel België

Op deze werf heeft Bouwschadeherstel voor onze gewaardeerde opdrachtgever zorg gedragen dat deze de gevels schadevrij aan zijn opdrachtgever kon opleveren.

Bouwschadeherstel België levert dagelijks gebouwen en gevels op voor haar opdrachtgevers, het maakt niet uit of het hier gaat om stalen of aluminium gevelbeplating, enkelschalige panelen of sandwich panelen, vliesgevels, maar ook het herstellen van aluminium kozijnen, deuren en brand deuren behoren tot het specialisme van Bouwschadeherstel België.

Gevelschadeherstel Zoersel Bouwschadeherstel België

De dagelijkse kerntaak van de monteurs van Bouwschadeherstel België is het accuraat herstellen van schades zodat onze opdrachtgevers hun werf naar volle tevredenheid kunnen overdragen aan de eigenaars.

Graag maken wij ook met uw onderneming kennis, wij kunnen u dan uitleggen wat onze werkwijze is en hoe wij onze diensten het beste kunnen afstemmen op uw bedrijf om te komen tot een hechte samenwerking, daar is het ons om et doen.

U kunt contact met ons opnemen op telefoon nummer 0031-620202020, of u kunt ons een e-mail sturen info@bouwschadeherstel.be