Nieuwe mengmachine voor Bouwschadeherstel België

Bouwschadeherstel België beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van mengmachines.

Nieuwe mengmachine voor Bouwschadeherstel België

De specialistische marktvraag op het gebied van de nieuwste kleuren technologie bij te blijven en om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen heeft Bouwschadeherstel België de nieuwe mengmachine in gebruik genomen. Dit stelt ons in staat om vrijwel alle kleuren naadloos te kunnen dupliceren.

Tevens stelt deze nieuwe machine ons in staat om alle mogelijke kleuren voor onze relaties te maken. Niet alleen kleuren, ook prakties alle soorten metallic kunnen wij met deze nieuwe machine dupliceren. Metallic lakken kunnen variëren  van grof, middel tot fijn. buiten de metallic lakken speelt bij het kleur maken de glansgraad ook een belangrijke rol evenals de samenstelling van het materiaal.

Nieuwe mengmachine voor Bouwschadeherstel België

Alle componenten welke komen kijken bij het vervaardigen van de juiste kleuren, metallic en glansgraad zijn van essentieel belang. Dit heeft zoals u kunt begrijpen voor Bouwschadeherstel België de hoogste prioriteit.

Bijkomend voordeel is dat wij in onze eigen kleurmakerij op elk gewenst moment nieuwe kleuren kunnen produceren. Hierdoor behoren wachttijden  tot het verleden en kunnen wij voor grote projecten kleuren in voorraad maken voor onze monteurs.

AKZO is de hofleverancier van Bouwschadeherstel België,  zowel in het leveren van coatings als bij het verlenen van advies in gevallen waar dit nodig is.

Nieuwe mengmachine voor Bouwschadeherstel België

Mocht u meer informatie stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.be