Kozijnwerk Parlement Brussel Bouwschadeherstel België

Bouwschadeherstel België is in Brussel belast met het opleveren van de kozijnen in het Parlement Brussel.

Voor onze opdrachtgever herstelden wij schades aan kozijnen. Op bijna 93 % van elke nieuwbouw ontstaan er bouwschades. O.a. aan ramen en deuren, vliesgevels,  HPL materialen, relingen, enz.

In opdracht van de aannemer herstelden de monteurs van Bouwschadelijn België alle aanwezige schades.  Tijdens de reparatie werd gebruik gemaakt van uitsluitend kwaliteit- coatings van AKZO waarvan de kleur op locatie werd gemaakt. Grote voordeel van het op locatie mengen van de kleur is dat de monteurs van Bouwschadeherstel België vrijwel altijd de reparaties zonder kleur of structuur verschil kunnen herstellen.

Daar op elke bouw vrijwel meerdere onderaannemers betrokken zijn met elk hun specifieke expertise,  kunnen wij in veel gevallen tevens andere partijen van dienst zijn die schade’s hebben op de door hun verwerkte materialen.

Dit doen wij voor aannemingsbedrijven, deuren leveranciers, kozijnfabrikanten  of leveranciers. Maar ook gevelelementen kunnen wij op locatie herstellen, het maakt in deze niet uit of het aluminium stalen of gevelelementen betreft. De kleur is voor de Bouwschadeherstel België van ondergeschikt belang. Metallic lakken of unie kleuren, grove, middel of fijne metallic lak, wij mengen alle soorten coating altijd op locatie.

Alle partijen waarmee wij samenwerken behouden  na herstel de fabrieksgarantie. In uitzonderlijke gevallen waar dit niet aan de orde is neemt Bouwschadeherstel België de fabrieksgarantie voor 100 % over, wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kozijnwerk Parlement Brussel Bouwschadeherstel België

Zo is bouwschadeherstel België een betrokken partner bij het opleveren van het Parlement gebouw in Brussel,  Alle voorkomende beschadigingen aan de geplaatste stalen kozijnen, ons doel is dat onze opdrachtgever met 100 % zekerheid zijn werk aan zijn opdrachtgever kan opleveren.

Mocht u  schades hebben aan  deuren, kozijnen,vliesgevels of HPL producten, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor of stuur een e-mail naar info@bouwschadeherstel.be

Met vriendelijke groet

Bouwschadeherstel België